Драузио Варела  е авторът на крилатата фраза, обиколила интернет: Днес

...
Драузио Варела  е авторът на крилатата фраза, обиколила интернет: Днес
Коментари Харесай

Как би искал да изживееш годината, която едва започва?

Драузио Варела  е създателят на крилатата фраза, обиколила интернет: „ Днес в света се влагат 5 пъти повече пари за медикаменти за укрепване на мъжката потентност и за силикон за гърди в сравнение с за лекуване на Алцхаймер. След няколко години ще имаме старици с големи гърди и старци със здрави чле___е, само че никой от тях няма да може да си спомни защо са им нужни. "
Освен създател на крилати изречения, д-p Дpayзиo Bapeлa e прочут бразилски академик, пpeпoдaвaтeл пo oнкoлoгия и имyнoлoгия. През 2010 година му е присъдена Hoбeлoвa нaгpaдa зa мeдицинa. В края на декември 2016 година той популяризира свое видеоизказване за „ пресиленото значение “ на Коледните празници. 
Ако в никакъв случай не сте се наслаждавали същински на Коледата. Ако всичко, обвързвано с нея,  по това време на годината ви тормози, знайте, че не сте сами. Компания ви прави и един от най-обичаните лекари на Бразилия Драузио Варела, който разгласява в края на декември 2016-а година видео, че ненавижда тези светли дати. В него той разкритикува консуматорския бяс в края на годината, обхванал толкоз доста хора „ обезверени от дарове “.
Ако някой член на фамилията или другар има здравословен проблем, доктор Драузио ведната ще се притече на помощ. Но в случай че е Коледа, по-добре да не ме търсите, споделя нобелистът. " Не разчитайте на мен за проява на обич посредством извършване на покупки на дарове ", безапелационен е той.В една от нападателните елементи на видеото, лекарят споделя, че всичко, обвързвано с Коледа, е „ подправено и безвкусно “ и класифицира Дядо Коледа като „ доста странна фигура “.
" Мразя Коледа. Смятам, че е извънредно, неразбория, трафик в града, хората се лутат обезверено за дарове... Изобщо не влизам в това... Намирам всичко на Коледа някак кичозно. Между другото, когато бях малко дете, се опасявах от Дядо Коледа, тъй като е доста странна фигура. Декорите и украсите също са безвкусни, тези, които са пръснати из целия град. Изпълват всичко с крещящи отражения и примигвания, всичко е потънало в изображения с панделки, топки с ярки цветове, които не си отиват с нищо друго. Както и да е, имам намалено въодушевление и нещо срещу Коледа! "  
От друга страна, към Новогодишната нощ Драузио демонстрира благосклонност и счита, че е прелестен миг за размисъл и взор напред.
" Ние вършим равносметка на нещата, които сме създали през годината, и строим проекти за идната. И това е нещо свястно - да вършим проекти, да се надяваме, да се опитваме да реализираме избрани цели... Знам, че вършим доста проекти, които няма да се случат, само че е доста значимо в живота да мечтаеш. И Новата година носи този тласък и заряд да се движиш към фантазията. Да се осмелиш да мислиш по какъв начин би желал да изживееш годината, която едвам стартира. "
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР